Stomatolog Alba Iulia

Cabinet stomatologic Alba Iulia

Stomatolog Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Alba Iulia: Cabinet stomatologic Alba Iulia.

Se spune ca un zambet poate insori cea mai intunecata zi, dar un zambet frumos si stalucitor este, de asemenea, important pentru sanatatea ta fizica si mentala. Dintii sanatosi nu sunt importanti doar pentru mestecat si vorbit ci si pentru incredere si respectul de sine. Dintii lipsa pot afecta negativ vorbirea. De asemenea pot afecta interactiunea cu alte persoane. Intr-un studiu, 55% din participanti au considerat un zambet placut ca "foarte important" pentru aspectul fizic. Dintii lipsa, crapati sau colorati pot lipsi de stralucire zambetul tau. Medicul dentist va poate sugera solutii pentru remedierea problemelor dumneavoastra.

    Consultatiile stomatologice periodice sunt necesare pentru a mentine o buna sanatate a cavitatii bucale. Medicul stomatolog te poate ajuta sa mentii o dantura sanatoasa aplicand sigilari, invatandu-te tehnica corecta de periaj si curatare cu ata dentara, curatand dintii in locuri in care nu poti ajunge si prin fluorizari. Medicul stomatolog poate depista si trata afectiunile dintilor in forma incipienta, inainte de a aparea complicatii majore. Doar pentru ca dintii tai arata si ii simti sanatosi, nu inseamna ca sunt sanatosi. Nu trebuie sa astepti sa apara dureri pentru a merge la dentist. Controlul periodic la un cabinet stomatologic te poate ajuta sa-ti pastrezi zambetul frumos si sanatos toata viata.Cabinetul stomatologic Comaniciu Bogdan este infiintat in 1998, din 2003 functionand in sediul actual. Aici zambetul dumneavoastra poate reveni la stralucirea pe care o doriti.

Servicii

Aici puteti beneficia de tratamente din urmatoarele categorii:

   ● Obturatii
   ● Tratamente radiculare
   ● Extractii
   ● Protezare fixa si mobila
   ● Cosmetica dentara (albire dinti, tatuaje dentare)
   ● Implanturi
   ● Urgente

Galerie foto