Stomatolog Bacau

Cabinet Stomatologic Bacau

Stomatolog Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Bacau: Cabinet Stomatologic Bacau .

Despre Noi

Estetica este foarte importanta atunci cand ne cream o prima impresie despre cineva. Felul in care arata, in care se prezinta, dar si felul in care vorbeste si zambeste o persoana este important. Asadar, a avea dinti curati, frumosi si sanatosi este dorinta tuturor dintre noi. Pentru asta, vizita periodica la un cabinet stomatologic nu trebuie ratata.

La noi veti beneficia de servicii stomatologice de calitate pentru imbunatatirea si mentinerea sanatatii dintilor dumneavostra:  tratamente ortodontice, tratamente parodontale, estetica dentara, profilaxie, tratamentul carieri dentare etc.

Pentru a obtine un zambet frumos, stralucitor si fara carii sau alte probleme orale, este necesar a vizita medicul stomatolog de cel putin de doua ori pe an. Pentru asta, se recomanda vizitarea unui cabinet dentar care sa se ocupe cu profesionalism de toate aceste interventii.

Folosirea zilnica a atei dentare pentru curatarea placii bacteriene dintre dinti si de sub jonctiunea dentogingivala, inainte sa devina tartru. Daca se formeaza tartrul, acesta poate fi curatat numai prin periaj profesional. Limitarea consumului de dulciuri si alimente pe baza de amidon, in special a alimentelor lipicioase. Cu cat luati mai multe gustari intre mese, cu atat dati mai multe sanse acizilor produsi de placa bacteriana sa atace smaltul dintilor.

Misiunea noastra este de a oferii tuturor pacientilor o gama de servicii stomatologice, adaptate intregii familii pentru a va ajuta sa va recapatati increderea si frumusetea zambetului dumneavoastra.

 

Vizita periodica la medicul stomatolog te poate scapa de durere si cu ajutorul lui poti depista din timp o carie mica ce poate oricand sa degenereze intr-un adevarat “dezastru”. Cariile mici sunt mult mai usor de tratat si este necesara o singura sedinta de tratament, dintele nu este afectat in profunzime si isi pastreaza intacti peretii, iar din punct de vedere financiar nu este foarte costisitor!

Pentru evitarea problemelor dentare este indicata consultatia detara la un interval de 6 luni, prin care dentistul sa poata preintampina cele mai dese probleme ale dintilor: dezvoltarea placii bacteriene, formarea tartrului dentar, aparitia cariilor, periajul ineficient sau problemele ortodontice.

Servicii stomatologice

  • Consultatii si tratamente dentare
  • Plombe si extractii masele/dinti
  • Detartraj si periaj profesional
  • Profilaxie dentara
  • Parodontologie
  • Albire dentara
  • Chirurgie orala
  • Estetica dentara
  • Proteze dentare fixe si mobile