Stomatolog Bacau

Cabinet Stomatologic Best-Ic SRL

Stomatolog Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Bacau: Cabinet Stomatologic Best-Ic SRL.

Despre Noi

cabinet stomatologic bacau

Estetica este foarte importanta atunci cand ne cream o prima impresie despre cineva. Felul in care arata, in care se prezinta, dar si felul in care vorbeste si zambeste o persoana este important. Asadar, a avea dinti curati, frumosi si sanatosi este dorinta tuturor dintre noi. Pentru asta, vizita periodica la un cabinet stomatologic nu trebuie ratata. La SC BEST-IC veti beneficia de servicii stomatologice de calitate pentru imbunatatirea si mentinerea sanatatii dintilor dumneavostra:  tratamente ortodontice, tratamente parodontale, estetica dentara, profilaxie, tratamentul carieri dentare etc.

Pentru a obtine un zambet frumos, stralucitor si fara carii sau alte probleme orale, este necesar a vizita medicul stomatolog de cel putin de doua ori pe an. Pentru asta, se recomanda vizitarea unui cabinet dentar care sa se ocupe cu profesionalism de toate aceste interventii.

cabinet stomatologic bacau

Folosirea zilnica a atei dentare pentru curatarea placii bacteriene dintre dinti si de sub jonctiunea dentogingivala, inainte sa devina tartru. Daca se formeaza tartrul, acesta poate fi curatat numai prin periaj profesional. Limitarea consumului de dulciuri si alimente pe baza de amidon, in special a alimentelor lipicioase. Cu cat luati mai multe gustari intre mese, cu atat dati mai multe sanse acizilor produsi de placa bacteriana sa atace smaltul dintilor.

Misiunea noastra este de a oferii tuturor pacientilor o gama de servicii stomatologice, adaptate intregii familii pentru a va ajuta sa va recapatati increderea si frumusetea zambetului dumneavoastra.

Servicii stomatologice

  • Profilaxiecabinet stomatologic bacau
  • Estetica dentara
  • Tratamentul cariei dentare simple si complexe
  • Tratamente parodontale
  • Tratamente ortodontice
  • Tratamente protetice de orice fel si de inalta calitate (zirconium, ceramica)

Program
Luni-Joi:  16:00 - 20:00

Vineri : 08:00 - 12:00

Galerie foto