Stomatolog Bacau - Cabinet Stomatologie Bacau

Dr.Lupu – cabinet de medicină dentară actuală

Stomatolog Bacau - Cabinet Stomatologie Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Dr.Lupu – cabinet de medicină dentară actuală - Stomatologul Bacau.


Specialistul care va ajuta sa scapati de costuri mari, timp, stres si dureri traumatizante aferente unui tratament inadecvat.

Cel mai bun medic stomatolog va oferă intotdeauna o consultație ce consta intr-o evaluare corecta si deschisa, cu o descriere completă a problemelor existente, cu prezentarea optiunilor de tratament in functie de buget si timp.

Pacientul va fi intodeauna informat asupra situatiei reale intr-un mod neutru si profesionist, pentru a avea parte de cele mai bune tratamente.

Variantele de tratament posibile sunt analizate astfel incat, la finalul consultației , pacientul va sti care sunt problemele cat si solutiile potrivite.

Consultatia nu implica, in nici un fel, obligativitatea continuarii tratamentului cu Dr. Lupu Florin.

Pacientul va putea decide daca apeleaza la serviciile altui cabinet, daca lucreaza in continuare cu Dr. Lupu sau dacă respecta indrumare si recomandare catre alti specialisti din România.

La Dr.Lupu – cabinet de medicină dentară actuală veti fi inconjurat de prietenie si profesionalism. 

Echipa noastra va raspunde prompt la problemele tale dentare !

Obiectivul nostru este sa alegem cel mai bun plan de tratamet, in acord cu dorintele si exigentele dumneavoastra.

Va vom prezenta optiunile de tratament, va vom explica in cele mai mici detalii metodele si etapele pe care le vom urma, apoi vom stabili solutiile cele mai potrivite pentru dumneavoastra.

Dr.LUPU FLORIN
Dr.TUDOR ADRIAN
DR.BUDACU GABRIELA
ASIST. BOGDAN LUCIA

Galerie foto