Stomatolog Balotesti

Cabinet stomatologic Balotesti - Dr. Iordan Dumitru Andreea Dona

Stomatolog Balotesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Balotesti: Cabinet stomatologic Balotesti - Dr. Iordan Dumitru Andreea Dona.

Despre Noi

cabinet stomatologie balotesti.png

consultatii stomatologice balotesti, cabinet stomatologic balotestiCabinetul este situat in centrul comunei Balotesti (langa Posta) este dotat cu aparatura moderna si performanta. Ne aflam in contract cu CAS-Ilfov. Ofera o mare varietate de manopere stomatologice: pe langa cele deja clasice (lucrarii protetice, endodontie, chirurgie, ortodonție, estetica dentara, parodontologie, implantologie) cat si manopere stomatologice moderne (detartraj cu ultrasunete, aparat de scos petele de dintii airflow, terapie minim invaziva, proteze flexibile cu material biodental plast, cosmetica dentara fara  a lasa sensibiltate).

Tartrul provine din mineralizarea placii dentare, placa alcatuita din bacterii si resturi alimentare acesta favorizeaza bolile parodontale (afectiuni ale tesutului care mentin dintele in os), aparitia cariilor, a halenei (respiratia neplacut mirositoare), sangerarile gingivale, mobilitatea dintilor, ducand in final la pierderea danturii.

Pentru mentinerea unei igiene bucale adecvate si prevenirea problemelor dentare ulterioare trebuie vizitat medicul stomatolog pentru control cat si pentru efectuarea unui detartraj, in mod regulat, o data la 6 luni, iar fumatori si la cei cu implanturi dentare o data la 3 - 4 luni. Limba este si ea o tinta pentru bacterii, la fel de relevanta ca si dintii. Fie ca o faceti pentru a scapa de respiratia mirositoare sau doar pentru a contribui la igiena orala, nu uitati sa curatati si limba pentru o igiena orala completa.

Tratamentul de albire dentara este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetica dentara, acest fapt fiind o reactie a importantei tot mai mare pe care societatea contemporana o acorda infatisarii exterioare.

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologice prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate.

Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Tehnologia stomatologica moderna si specializarea doctorilor stomatologi fac in asa fel incat aceste tehnici sa fie din ce in ce mai solicitate.

Servicii stomatologice

  • Endodontie
  • Protetica dentara
  • Implantologie
  • Profilaxie
  • Albire dentara
  • Cosmetica dentara
  • Pedodontie
  • Parodontologie