Stomatolog Botosani

Cabinet Stomatologic Botosani

Stomatolog Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Botosani: Cabinet Stomatologic Botosani.


Clinica stomatologica Botosani

Despre Noi

  In cabinetul nostru sunteti intampinat cu prietenie si profesionalism de echipa noastra. Va ascultam si evaluam cu atentie problemele dumneavoastra dentare. Va prezentam optiunile de tratament, va explicam in cele mai mici detalii metodele si etapele pe care le urmam. Stabilim solutiile cele mai potrivite pentru dumneavoastra.Tratamentele sunt de calitate, nedureroase, in conditii de igiena maxima, intr-un mediu relaxant.

  Cabinetul este utilat modern, dispunem de cea mai noua aparatura, radiologie dentara, LASER in Parodontologie. Cabinetul nostru colaboreaza cu o echipa tanara de medici specialisti intr-o continua perfectionare.

  Stomatologia pediatrica cuprinde si tratamente profilactice (fluorizari, sigilari,indrumari privind periajul dentar) deoarece prevenirea cariilor este la fel de importanta ca si tratarea lor. Anumite afectiuni ale dintilor de lapte provoaca tulburari in dezvoltarea dintilor definitivi; de aceea este foarte important sa se acorde aceeasi atentie si tratarii dintilor de lapte, pentru ca de sanatatea lor depinde dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a arcadelor dentare permanente.

 

Servicii

  • Implant Dentar
  • Stomatologie copii
  • Chirurgie Oro Maxilo Faciala
  • Endodontie Microscop
  • Ortodontie
  • Protetica si Estetica Dentara