Stomatolog Bucuresti-Sector 2

Clinica Stomatologica Sector 2

Stomatolog Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Bucuresti-Sector 2: Clinica Stomatologica Sector 2.

Clinica stomatologică Swiss Ecodent – Prima clinică elvețiană de stomatologie în București. Îngrijirea dentară de calitate este unul din atributele omului modern, de aceea, clinica stomatologică Swiss Ecodent vă oferă o gamă completă de servicii stomatologice la standarde internaționale. În cadrul clinicii dentare, vă veți bucura de o ambianță confortabilă și primitoare, iar echipamentele stomatologice de ultimă generație, împreuna cu vasta experiență internațională a medicilor dentiști, vă vor asigura de calitatea serviciilor noastre stomatologice.

Aplicăm toate metodele stomatologiei moderne, bazate pe abordarea centrată pe pacient și particularitățile sale, accentul punându-se pe soluții medicale personalizate. Un zâmbet sănătos și frumos, datorat unei danturi bine întreținute, nu numai ca poate să crească încrederea în sine, dar este si un real indicator al starii generale fizice si mentale a unei persoane. În acest sens, va asigurăm o recuperare dentară completă și întâmpinăm în mod adecvat fiecare tip de terapie dentara. (obturație, proteză dentara sau implant dentar).

Multe dintre activitățile noastre terapeutice (tratament de canal, estetica dentara, cosmetică dentară), sunt realizate cu precizie, cu ajutorul microscopului dentar Zeiss, ce asigură o calitate excepțională în îngrijirea dentară, prin îmbunătățirea semnificativă a diagnosticului și tratamentului stomatologic. In cazul tratamentelor de estetica dentara, precum si in situatia unei interventii chirurgicale pentru implant dentar, chirurgie orala sau parodontologie in clinica noastra stomatologica, utilizam in mod frecvent tehnologia cu laser, care, alături de strictețea pentru igienă și siguranță în sănătatea dumneavostră dentară, ating calitatea cea mai înaltă a cerințelor medicinei dentare.

Echipamentul pentru radiologie panoramică și retro-alveolară Kodak, generează imagini de înaltă calitate și rezoluție, ajutand medicul specialist in tratarea fiecarui caz prin evidentierea aspectelor clinice cele mai importante, reducand in acelasi timp si gradul de iradiere cu peste 60%. Medicii dentiști din cadrul clinicii stomatologice Swiss Ecodent sunt specializați în implantologie dentară și protetică, chirurgie dentara, endodonție, parodontologie și profilaxie stomatologica. Echipa medicala este coordonată de către Dl. Dr. Dr. Christian Marmandiu, Master în Chirurgie-Implantologie la Universitatea din Münster, Doctor în Științe Medicale la Universitatea Privata a Principatului Lichtenstein si la Universitatea de medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. Având o experiență de peste 25 de ani și peste 15,000 de implanturi dentare inserate, abilitățile profesionale și cunoștințele Dl. Dr. Marmandiu Christian sunt recunoscute internațional în Elveția, Germania și Statele Unite ale Americii.

Fiecare pacient al clinicii Swiss Ecodent este un VIP

Pe parcusul intregului tratament dentar pe care il urmati in cadrul clinicii noastre, vă veti simți confortabil, atentia noastra fiind indreptata catre bunăstarea dumneavoastră, pe care o vom asigura prin confidentialitate si servicii stomatologice ireprosabile.

La prima vizită, echipa de la recepție vă va ajuta să completați un chestionar în legătură cu sănătatea dumneavoastră, iar impreuna cu medicul dentist veti discuta despre istoricul medical si posibilele probleme de sanatate. Acum vă aflați în mâinile experimentate ale medicului dumneavoastră, fiind așezați într-un scaun confortabil și ergonomic, cu o pernă moale sub cap. Medicul dentist începe activitatea de examinare prin consultația de specialitate cu ajutorul unei camere intraorale, insotita de o radiografie dentara panoramică, în cazul în care ați optat pentru o consultație dentară completă.

În acest mod, medicul dumneavoastră poate ajunge la un diagnostic sigur despre stadiul clinic al dumneavoastra (maxilare, structură osoasă, canale dentare, coronițe dentare, obturații dentare, sau orice alte detalii ale structurii dumneavoastră intraorale). Pe parcursul intregii examinari, medicul dentist vă arată și vă explică ceea ce observă. Dumneavoastră deveniți astfel un spectator interactiv, putând să vă vizualizați dantura cum nu ați putut să o faceți vreodată. Fiecare detaliu vă este explicat. Orice intrebare din partea dumneavoastra va primi un raspuns specializat din partea medicului, impreuna cu explicatiile de rigoare. Consultația are rolul de a vă informa despre ceea ce se petrece cu dantura dumneavoastră și de a ajuta medicul dentist în alegerea celor mai bune soluții in planul de tratament. La finalul consultației, se va stabili un plan de tratament personalizat, pe baza căruia se vor discuta detaliile, pentru a găsi cel mai potrivit moment și cost pentru dumneavoastră.

Servicii

● Chirurgie buco-dentară

● Estetică dentară

● Activităţi profilactice

● Tratamente protetice

● Implantologie

● Laser Dentar

● Endodonţie / Odontologie

● Servicii dentare pentru copii(Pedodontie)

● Ortodonţie

Galerie foto