Stomatolog Buzau

Cabinet de Stomatologie Implantologie Buzau

Stomatolog Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Buzau: Cabinet de Stomatologie Implantologie Buzau.

 

Despre Noi

Cabinetul de stomatologie si implantologie Buzau este dotat cu aparatură ultramodernă astfel putând fi asigurată o gama larga de servicii stomatologice: chirurgie orala, parodontologie, protetica dentara, estetica dentara, tratamente de canal-endodontie, terapie coronara, pedodontie, profilaxie, urgente dentare.

Sterilizarea instrumentarului se face în cameră special amenajată cu sterilizator performant, inainte efectuandu-se sterilizarea la rece cu dezinfectanţi chimici pentru HIV, HVB, HVC si bacilul Koch, asigurandu-se astfel o sterilizare si asepsie la cele mai inalte standarde

Folosirea tuturor materialelor consumabile de unică folosinţă (pahare, manuşi, aspiratoare) garantează siguranţa şi relaxarea ce vor însoţi orice vizită la stomatologul dumneavoastră.

Servicii

 • Consultatii si tratamente dentare
 • Plombe si extractii masele/dinti
 • Detartraj si periaj profesional
 • Profilaxie dentara
 • Parodontologie
 • Albire dentara
 • Chirurgie orala
 • Estetica dentara
 • Proteze dentare fixe si mobile

Terapia odontala

In cabinetul stomatologic din Buzau cariile se trateaza prin obturatii definitive (plombe).Folosim numai materiale composite care asigura o culoare asemanatoare cu a dintelui. Uneori cariile adinci ajung aproape de nerv si dau dureri. In acest caz, se scoate intii nervul dintelui si apoi se reface dintele cu materiale composite. Intre sedinte e necesara o saptamina de asteptare.

Protetica

Alteori dintii cariati nu mai pot fi tratati cu ajutorul plombelor, caz in care ei se imbraca cu coroane. Pentru fabricarea lor sunt necesare citeva zile. Protetica dentara ne mai ajuta atunci cind ne lipsesc dinti. In functie de numarul, pozitia, implantarea si felul in care musca dintii inca prezenti se alege o solutie de tratament: o lucrare fixata prin cimentare (punte) sau o lucrare mobila sau mobilizabila (proteza)

Implantologie Buzau

Exista situatii in care dintii absenti pot fi inlocuiti prin impante. Implantul este un surub care inlocuieste radacina si o parte din coroana dintelui absent. Tratamentul prin implanturi presupune o inerventie chirurgicala, de aceea nu toti pacientii pot beneficia de el. Necesita o perioada de asteptare (pentru acceptarea osoasa a implantului) de cateva luni. Este un tratament de lux, in general insa satisfactiile sunt mari (pacientii renunta la proteze).

Profilaxie, igiena

O buna igiena dentara asigura confort,mai putin stress legat de controlul periodic la dentist si cu siguranta mai multi bani in buzunarul Dumneavoastra. E bine sa va curatati dintii dupa fiecare masa cu ata dentara, perie si pasta de dinti. Oricum, nu va culcati seara fara sa va fi spalat pe dinti.

Oferte speciale

10% discount pentru orice serviciu in afara de:

 • chirurgie - Buco Maxilo Faciala
 • implantologie
 • ortodontie