Stomatolog Campina

Tratamente Dentare Stomatolog Campina

Stomatolog Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Campina: Tratamente Dentare Stomatolog Campina.

     "Misiunea Scolii este sa asigure o educatie de calitate pentru dezvoltarea intelectuala, sociala si profesionala a tinerilor, in vederea adaptarii socio-economice a adolescentilor de azi, viitori cetateni activi, deplini constienti de propria valoare si competitivi pe piata muncii locala si europeana". (Presedinte Elena Din)    

Scoala Superioara Sanitara Postliceala Câmpina este înfiintata si patronata de Fundatia pentru Sanatate, Stiinta si Învatamânt “ Dr. Dinu ” prin actul de constituire al acesteia ca organizatie neguvernamentala apolitica si nonprofit în baza sentintei civile nr. 47PJ/1995 si a deciziei nr. 3/1996 a Comitetului Director al Fundatiei.

    Premisele înfiintarii acestei scoli au fost initial constituite de existenta „ Colegiului de Tehnica Dentara si Asistente Medicale ” patronate de Facultatea de Medicina Stomatologica a Universitatii „ Europa Ecor ” Bucuresti. În anul 1996 Fundatia „ Dr. Dinu ” a preluat scolarizarea cursantilor de la colegiile medicale ale Universitatii   „ Europa Ecor ” în cadrul Scolii Superioare Sanitare Postliceale, dispunând de o baza materiala corespunzatoare si de un personal didactic cu experienta în învatamântul superior de scurta sau lunga durata.

     În actul de constituire a Fundatiei „ Dr. Dinu ” la capitolul II „  Scopul fundatiei si obiectul de activitate ”  art. 3 se prevede: „ Scopul Fundatiei este însusirea unor programe de învatamânt, cercetare si sanatate în vederea sustinerii, promovarii, dezvoltarii, cercetarii medicale si stiintifice, a educatiei pentru sanatate, a învatamântului particular postliceal si sanitar. ” Art. 4 prevede: Fundatia îsi propune deschiderea de scoli postliceale pentru pregatirea de asistenti medicali pentru diverse specialitati în domeniul medical sanitar.”

IN PARTENERIAT CU:

Cabinet Medicina Dentara - Dr. Din Adrian

Adresa: Str. Ana Ipatescu, nr.9

Telefon: 0722.350.982

 

Servicii

In momentul de fata suntem autorizati pentru urmatoarele cursuri :

  • Specializare Asistent Medical Farmacie -  In cadrul farmaciilor comunitare asistentii medicali de farmacie il ajuta pe farmacist in activitate si lucreaza sub directa indrumare a acestuia. Asistentii farmacisti desfasoara activitati fie sub supravegherea farmacistului (ex.: eliberarea medicamentelor pe baza de prescriptie medicala, prepararea medicamentelor magistrale si oficinale sau a altor produse de sanatate) fie in mod independent (ex.: eliberarea medicamentelor care nu necesita prescriptie medicala, vanzarea de produse cosmetice, dispozitive si aparatura medicala, articole pentru igiena personala).Asistentii farmacisti pot infiinta drogherii.
  • Specializare Asistent Medical Generalist  - Practicantii acestei ocupatii asista bolnavii pe probleme de medicina generala, respectiv administreaza tratamente conform prescriptiilor medicului, asista medicul la efectuarea investigatiilor clinice, monitorizeaza evolutia starii pacientilor

Galerie foto