Stomatolog Carei

Cabinet Stomatologic Carei - Dr. Budau Calin - AB PRAXIS CENTER SRL

Stomatolog Carei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Carei: Cabinet Stomatologic Carei - Dr. Budau Calin - AB PRAXIS CENTER SRL.

 

Despre Noi

cabinet stomatologic careiCabinetul stomatologic Dr. Budau Calin  din Carei - AB PRAXIS CENTER SRL incearca sa vina in intampinarea dorintelor dumneavoastra, atat pentru rezolvarea problemelor urgente, cat si pentru obtinerea unui tratament optim, sau pentru prevenirea imbolnavirilor dentare si o estetica cat mai buna. Incercam sa personalizam tratamentul stomatologic in functie de cerintele estetice, clinice si financiare ale fiecarui pacient in parte intr-o ambianta moderna si placuta.

Cabinetul nostru stomatologic din Carei detine o gama variata de instrumentar, de calitate ce vine in sprijinul medicului dar in acelasi timp, oferindu-i pacientului siguranta si confortul de care are nevoie. Stim ca timpul dvs este pretios de aceea respectam cu strictete programarile si avem flexibilitate in alegerea orelor de tratament.

stomatolog carei satu mareStomatologia tine de fiecare data de sanatatea dintilor. Pentru a obtine un zambet frumos, stralucitor si fara carii sau alte probleme orale, este necesar a vizita medicul stomatolog de cel putin de doua ori pe an. Pentru asta, se recomanda vizitarea unui cabinet dentar care sa se ocupe cu profesionalism de toate aceste interventii. Totusi, stomatologia nu se refera numai la tratarea dintilor in urma neingrijirii potrivite a acestora. De asemenea, este vorba si de indreptarea dintilor, de cosmetica dentara, dar si de implanturile care duc la umplerea subtila a locurilor libere unde s-au pierdut dinti.

consultatii stomatologice careiEstetica este foarte importanta atunci cand ne cream o prima impresie despre cineva. Felul in care arata, in care se prezinta, dar si felul in care vorbeste si zambeste o persoana este important. Asadar, a avea dinti curati, frumosi si sanatosi este dorinta tuturor dintre noi. Pentru asta, vizita periodica la un cabinet stomatologic nu trebuie ratata. La cabinetul stomatologic Dr. Budau Calin din Carei, tratamentele dentare existente in oferta de servicii includ implantul dentar, coroanele dentare, estetica dentara, dar si montarea de aparate dentare pentru corectarea dintilor si serviciile de stomatologie generala.

Dintii frumosi si stralucitori si o gura sanatoasa pot deveni cartea noastra de vizita atunci cand avem de-a face cu diferite situatii din viata de zi cu zi. Caracteristica cea mai dorita de multa lume tine de culoarea danturii. Se doreste un zambet cat mai aproape de alb, de natural si care sa si straluceasca, fara a fi evidentiat intr-un anumit fel. Pentru asta, clinica noastra recomanda serviciile de albire profesionale, care duc mereu la un aspect desavarsit si fermecator pacientului in cauza.

Program


Luni: 10:00 - 17:00
Marti: 12:00 - 19:00
Miercuri: 10:00 - 17:00
Joi: 12:00 - 19:00
Vineri: 10:00 - 15:00

Servicii

Suntem specializati in domeniile stomatologiei:

  • implantologie
  • tratamentul cariilor
  • estetica dentara
  • protetica dentara
  • chirurgie dentara
  • parodontologie

Dotarile cabinetului nostru sunt de ultima generatie, toate lucrarile efectuandu-se in conditii de maxima igiena si profesionalism! Nu ezitati sa ne contactati pentru o programare.