Stomatolog Chisineu-Cris

Cabinet Stomatologie Chisineu-Cris

Stomatolog Chisineu-Cris reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Chisineu-Cris: Cabinet Stomatologie Chisineu-Cris.

Servicii

Produse si Servicii

● Implantologie

        Implantologia este specialitate chirurgicala a carei menire este inlocuirea dintilor lipsa sau afectati de carii, accidente sau boala paradontala. Datorita progreselor tot mai rapide in practica medicala si in tehnica dentara, ne putem imbunatati radical atat sanatatea, cat si viata sociala, prin imbunatatirea sau chiar refacerea danturii noastre. Inlocuirea dintilor pierduti nu este doar o problema medicala sau de igiena ci si un mod de a ne recastiga increderea in noi si mai ales, de a ne elibera de complexe in relatiile cu cei din jur. De aceea, implantologia a devenit una dintre cele mai pretuite proceduri stomatologice. Daca ne nastem cu o dentitie provizorie, asa zisii dinti de lapte, ca dupa aceea sa capatam dentitia definitiva, pe care rareori reusim sa o pastram intacta, iata ca implantologia ne mai ofera o sansa de a pastra un zambet vesnic tanar.

● Estetica dentara

     Estetica Dentara  este o specialitate stomatologica dedicata infrumusetarii zambetului dumneavoastra.Cu totii ne dorim sa aratam mai bine, poate mai tineri decat suntem si cu siguranta, mai relaxati atunci cand radem de o gluma buna. Cu ajutorul medicului stomatolog puteti sa zambiti din nou si astfel sa va schimbati viata sociala.Estetica dentara va ofera ocazia de a zambi din nou fara frica, de a participa la un interviu pentru o noua slujba sau de ce nu, pentru a incepe o noua viata. Aceasta procedura este dedicata celor care vor sa redescopere placerea unui zambet perfect si a unei vieti sociale fara cusur.

● Consultatie

● Chirurgie

● Endodontie

● Odontoterapie

● Parodontologie

● Pedodontie

● Profilaxie

● Protetica

● Radiologie dentara

Galerie foto