Stomatolog Constanta

Cabinetul de Stomatologie Constanta

Stomatolog Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Constanta: Cabinetul de Stomatologie Constanta.

 

Despre Noi

consultatii tratamente dentare constantaPrin tratamentele speciale pe care le oferim, cat si prin masurile de igiena si sterilizare, avem grija de sanatatea pacientilor nostril.Materialele folosite sunt de ultima generatie, iar un punct forte in activitatea noastra il reprezinta igiena si tratamentele de sterilizare.

Valorile noastre profesionale sunt: calitatea serviciilor pe care le oferim, confortul clientului in cabinetul nostru si profesionalismul celor care au grija de sanatatea dumneavoastra!

Specialistii nostri va asigura rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastra, cu un minim de durere. Serviciile oferite acopera majoritatea problemelor care pot sa apara, de la rezolvarea unei simple carii pana la tratamentele de albire, de la clasicile coroane acrilice pana la lucrarile din zirconiu cu ceramica, de la protezele totale sau partiale pana la implanturi.

consultatii stomatologice constantaConsultatia stomatologica reprezinta primul contact al pacientului cu medicul stomatolog, ocazie cu care medicul evalueaza starea sanatatii dentare a pacientului. In urma investigatiilor de natura radiologica si a examenului clinic, medicul stomatolog stabileste diagnosticul si variantele de tratament posibile. Pacientii nostri sunt informati in privinta importantei mentinerii unei danturi sanatoase, atat pentru starea de sanatate locala si generala, cat si pentru increderea in propria persoana.

Servicii

Cabinetul nostru din Constanta este dotat cu aparatura de ultima generatie, serviciile noastre cuprind printre altele si:

  • profilaxie
  • chirurgie parodontala
  • tratamente odontale
  • implantologie
  • estetica dentara
  • tratamentul parodontitelor apicale
  • lucrari protetice din portelan si compozit
  • hemisectie si premolarizare

 

Galerie foto