Stomatolog Curtea de Arges

Cabinet stomatologie Curtea de Arges

Stomatolog Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Curtea de Arges: Cabinet stomatologie Curtea de Arges.

Cu o istorie datand din 1990 MED CLINIC s-a impus pe piata locala a serviciilor medicale ca fiind de la inceput promotorul celor mai noi si complete metode de tratament medical.

Din anul 1994 societatea MED MAR TRADING a relizat activitati comerciale pana in 2005. Din 2005 functioneaza numai pentru serviciile medicale avand trei sedii secundare si un numar de 10 angajati.

Am diversificat gama de servicii cu MEDICINA DE FAMILIE in trei locatii – la sediu , in Bulevardul Basarabilor in cadrul Dispensarului Orasenesc si in comuna NUCSOARA. Avem o colaborare fructuoasa cu un renumit medic german - DR DIETER CULLMANN care consulta periodic pacientii nostrii. Efectuam investigatii computerizate generale si echografie si tratamente medicale in colaborare cu echipe medicale de prestigiu din tara si strainatate.

Turismul medical imbina utilul cu placutul in un mod extrem de flexibil. Va oferim toata gama de servicii turistice anexe – transport terestru si aerian , cazare, masa, si gama completa de sevicii medicale atat in Romania cat si in Germania.

Cabinetul Dentar asigura cele mai noi tipuride tratament stomatologic la cele mai inalte standarde. Garantam cea mai rapida executie a manoperelor si lucrarilor dentare chiar si in 24 ore. Intotdeauna primii care au rezolvat cazuri din ce in ce mai dificile si complexe , rezolvam toata gama de manopere medicale din sfera medicinei dentare – implanturi, reconstructii si optimizari protetice, toata gama de lucrari dentare , chirurgie dentara si dentoalveolara , aditii de os, endodontie, parodontologie, pedodontie, estetica dentara, etc..

Vorbim fluent mai multe limbi straine - ENGLEZA, GERMANA, FRANCEZA, ITALIANA, SPANIOLA - si vom face tot posibilul sa va simtiti in Curtea de Arges ca acasa.

Din 2010 am reamenajat spatiul creand o moderna clinica chiar langa Manastirea Argesului. Va vom astepta cu atmosfera familiara si o ceasca de cafea aburinda in sala de asteptare.

 

Servicii

Dr. Marin Cristian are o experienta medicala de 14 ani efectuata in Romania, Spania si Germania vorbeste fluent 5 limbi straine si este implicat in proiecte civice, turistice si imobiliare.

Efectuam cu o rata foarte mare de succes manopere medicale complexe - rezectii apicale, basculari chirurgicale, interventii cu lambou, tratamente endodontice si odontale la adulti si copii, constructii protetice extinse , lucrari ceramice si pe zirconiu, reabilitari orale complexe, etc.

Toata gama de manopere aplicate turistilor din tari vestice la preturi de cateva ori mai mici decat in tara de origine si cu o calitate superioara, integrand acestea intr-un program turistic complet in Romania fac din MED CLINIC destinatia ideala pentru pacientii din Germania, Italia, Anglia sau Spania. Pacientii nostrii devin preietenii nostrii.

Fam Dr. Costea Radu si Raluca colaboreaza din 2006 pentru implanturile dentare si interventiile chirurgicale complexe cu o rata de succes de peste 99%.

Galerie foto