Stomatolog Fagaras

Cabinet Stomatologic Fagaras

Stomatolog Fagaras reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Fagaras: Cabinet Stomatologic Fagaras.

Cu Dr. Ramona Bardas , zâmbetul tău prinde culoare!

Un zâmbet cu dinti sanatosi poate tine loc de bun venit în orice limbă de pe pământ. Acesta întăreste relatiile dintre oameni si totdeauna va stârni si alte zâmbete. Vrei să ai un zâmbet de invidiat?

Din dorinta de a oferi servicii medicale de înaltă calitate si din pasiunea noastră de a înfrumuseta zâmbetul fiecărui pacient, am pus bazele acestui cabinet. Aici veti descoperi un ambient plăcut, relaxant si dotări de ultimă oră. Toate acestea l-au transformat în cel mai modern cabinet stomatologic din oras. Atentia pentru detaliu, pasiunea si dorinta de a starni zâmbete sunt doar mici amănunte pe care le găsisi în cabinetul nostru. Sunt alături de pacientii, creez relatii strânse cu acestia si ma adaptez serviciile medicale în functie de necesitătile lor. Înainte de toate, Ramona Bardas înseamnă calitate, tratamente executate impecabil, grija fată de pacienti si atentia în urmărirea stării lor de sănătate, chiar si după efectuarea tratamentelor necesare.

Servicii

Cel mai bun tratament medical este preventia. De aceea, va recomand să vă faceti o consultatie stomatologica la fiecare 6 luni. O consultatie stomatologică la acest cabinet nu vă costă nimic. În urma consultatiei, primiti un diagnostic si împreună vom întocmi un plan de tratament, dacă este cazul. Vi se va întocmi o fisă medicala individuală cu informatii personale si confidentiale, precum evolutia stării de sănătate a dintilor si istoricul tratamentelor pe care le vei urma.

Cum previn afectiunile dentare?

Pentru a mentine dintii sănătosi si a preîntâmpina efectele nocive pe care un stil de viată modern le are asupra danturii, se recomandă un periaj dentar de cel putin două ori pe zi si folosirea atei dentare după fiecare masă. De asemenea, este utilă si utilizarea apei de gură după fiecare periaj dentar.

Astfel, îti vei proteja dintii si îi vei mentine mereu sănătosi! Vei avea un zâmbet mereu fermecător si nu îti va fi teamă să acoperi imperfectiunile dintilor. O bună igienă dentară înseamnă a avea o viată sănătoasă.

În conditiile respectării indicatiilor medicale, dorim să vă asigurăm că vom remedia imediat orice probleme sesizate în cadrul termenului de garantie a lucrării efectuate în cabinetul meu.

Ce fel de tratamente oferă Ramona Bardas?

La cabinet, beneficiezi de o gamă largă de tratamente dentare:

  • Tratamentul cariei simple
  • Tratamentul afectiunilor pulpare
  • Tratamentul parodontitelor apicale
  • Tratamentul afectiunilor parodontiului marginal
  • Extractii
  • Tratamente proteice
  • Activităti profilactice
  • Estetică dentară
  • Tratamente ortodontice

Pentru că pretuim faptul că ne acordati încrederea de a ne deveni pacienti, dorim să vă asigurăm că această colaborare în mentinerea frumusetii si a sănătătii danturii dumneavoastră, continuă si după momentul încheierii tratamentelor pentru care ne-ati consultat. Vă stau la dispozitie cu sfaturi medicale gratuite , astfel ca efectele îngrijirilor acordate să se mentină o perioadă cât mai îndelungată!