Stomatolog Fagaras

Cabinet Stomatologie Fagaras - DIODENTA SRL

Stomatolog Fagaras reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Fagaras: Cabinet Stomatologie Fagaras - DIODENTA SRL.

DIODENTA - Stomatologie | Ortodontie | Implantologie | Radiologie Dentara Fagaras
Ortografie dentara | CT CB, CT maxilar / mandibular | CT endo | CT hemiarcada
0723.274.483

Program
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Despre Noi

Clinica Stomatologica Diodenta pune la dispozitia pacientilor toata gama de servicii stomatologice: preventie dentara, pedodontie, protetica, paradontologie, estetica dentara, implantologie si chirurgie BMF, radiologie dentara!

 

Descoperirea si tratarea problemelor dentare intr-o etapa de inceput poate salva timp, bani si disconfort inutil. Radiografia ajuta medicul sa identifice probleme dentare aflate intr-un stadiu incipient, chiar daca semnele clinice nu sunt inca vizibile.

Ca si alte proceduri medicale avizate si razele X sunt sigure cand sunt folosite cu grija. Operatorii nostri sunt instruiti sa foloseasca cantitatea minima de radiatie si tehnica potrivita pentru a obtine rezultatele dorite. In majoritatea cazurilor cantitatea de radiatie folosita este foarte mica, beneficiile efectuarii radiografiilor depasind cu mult riscul ca radiatia la care am fost supusi sa provoace vreo boala.

Radiografiile dentare desi sunt supuse acelorasi rigori si grija pentru siguranta ca toate celelalte, sunt procedurile de diagnostic cu cea mai mica doza din medicina! In zilele noastre dozele primite pentru  o examinare full-mouth (14-18 radiografii intraorale intr-o sedinta) sunt mai mici  decat fondul natural la care suntem expusi intr-o luna (radiatii trestre si cosmice).

Sensibilitatea dentara este acea durere scurta care apare atunci cand straturile exterioare de protectie ale dintelui sunt eliminate si dentina este expusa la stimuli exteriori.

Pentru a avea diagnosticul de sensibilitate dentara trebuie sa excludem: cariile dentare, pulpita, traumatisme dentare, lucrari protetice fracturate, sensibilitate dupa tratamentul cu implant dentar sau alte lucrari protetice, infectii gingivale sau boala parodontala.

 Cel mai bun tratament medical este preventia. De aceea, va recomandam sa va faceti o consultatie stomatologica la fiecare 6 luni. O consultatie stomatologica la acest cabinet nu va costa nimic. In urma consultatiei, primiti un diagnostic si impreuna vom intocmi un plan de tratament, daca este cazul. Vi se va intocmi o fisa medicala individuala cu informatii personale si confidentiale, precum evolutia starii de sanatate a dintilor si istoricul tratamentelor pe care le vei urma.

radiologie dentara brasov

Pentru a mentine dintii sanatosi si a preintampina efectele nocive pe care un stil de viata modern le are asupra danturii, se recomanda un periaj dentar de cel putin doua ori pe zi si folosirea atei dentare dupa fiecare masa. De asemenea, este utila si utilizarea apei de gura dupa fiecare periaj dentar.

  Astfel, iti vei proteja dintii si ii vei mentine mereu sanatosi! Vei avea un zambet mereu fermecator si nu iti va fi teama sa acoperi imperfectiunile dintilor. O buna igiena dentara inseamna a avea o viata sanatoasa.

  Radiografia panoramica (sinsuri si ATM) ofera o buna imagine de ansamblu,plana,globala a ambelor arcade in cadrul unei singure expuneri. Ofera informatii legate depre inaltimea procesului alveolar,informatii despre dintii prezenti, structurile anatomice invecinate,evolutia molarilor de minte, evolutia danturii la copii. In urma unei calibrari se pot efectua masuratori relative ale inaltimii osului. Acest tip de radiografie este indicata tuturor pacientilor in cadrul alcatuirii planului de tratament.

Servicii

Stomatologie generala

Estetica dentara

Protetica dentara

Pedodontie

Endodontie

Paradontologie

Ortodontie

Implantologie dentara

Radiologie dentara

  • Radiografie parotamica
  • CT Total
  • CT Hemiarcada
  • CT Maxilar / Mandibular
  • CT Endo
  • CT ATM Stanga / Dreapta
  • Panoramic Total
  • Panoramic Hemiarcada