Stomatolog Frumusani

Cabinet Stomatolgic Frumusani - Dr. Marinescu Lidia

Stomatolog Frumusani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Frumusani: Cabinet Stomatolgic Frumusani - Dr. Marinescu Lidia.

Cabinet Stomatolgic Frumusani

Despre Noi

cabinet stomatologic frumusani, stomatolog frumusaniLa Cabinetul de Stomatologie Dr. Marinescu Lidia beneficiati de consultatii si tratamente dentare complete: chirurgie orala, parodontologie, protetica dentara, estetica dentara, tratamente de canal-endodontie, terapie coronara, pedodontie, profilaxie, urgente dentare. Incercam sa-i facem pe pacientii nostri sa se simta cat mai bine, nu lungim sedintele stomatologice pentru a nu-i plictisi si ne dorim sa iasa din cabinet cu zambetul pe buze.

Acizii tanici din cafea ataca smaltul dentar si pateaza dintii, favorizeaza depunerea placii bacteriene, acumularea de tartru si a resturilor alimentare. Toate acestea duc in timp la aparitia cariilor si problemelor parodontale. De aceea, igienizarea dentara este foarte importanta pentru sanatatea dintilor tai, iar vizita la medicul stomatolog nu trebuie amanata.

Periajul si igienizarea profesionala a dintilor, ajuta atat la prevenirea afectiunilor dentare, cat si la albirea dintilor dumneavoastra. La noi in cabinet, puteti beneficia de detartraj pentru igiena orala, albire profesionala, dar si alte servicii stomatologice.

Factorii de aparitie a gingivitei pot fi:

stomatologie frumusani

  • tartrul - suprafata ideala pentru retentia microorganismelor
  • obturatii sau coroane dentare neadaptate corect cavitatilor
  • obiceiuri nocive precum fumatul
  • consumul anumitor medicamente
  • imunitate scazuta, diabet si anumiti factori genetici;
  • o igiena orala precara

O carie banala, netratata la timp, poate crea probleme care sa necesite tratamente complexe, uneori costisitoare, inclusiv implanturi dentare. Programeaza-te la stomatologie Frumusani Dr. Marinescu Lidia si vei avea cea mai placuta experienta de pana acum, iar problemele dentare vor disparea in cel mai scurt timp!

Servicii

Consultatii si tratamente dentare
Profilaxie dentara
Parodontologie
Chirurgie orala
Estetica dentara
Plombe si extractii masele/dinti
Detartraj si periaj profesional
Proteze dentare fixe si mobile
Albire dentara

Galerie foto