Stomatolog Lugoj

Cabinet Stomatologic Lugoj - DR. HADIJI SOUHAIEL

Stomatolog Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Lugoj: Cabinet Stomatologic Lugoj - DR. HADIJI SOUHAIEL.

Cabinet Stomatologic Hadiji Dent

Dr. Hadiji Souhaiel
Medic primar stomatolog
Specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala
Implantolog

Lugoj · Timisoara · Faget

Puncte de lucru
Lugoj, str. Comuna din Paris nr. 1
Tel: 0720 004 847 / 0723 793 774

Program
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Faget, Calea Lugojului nr. 7
Tel: 0722 688 704

Program
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata, Duminica: inchis


Cabinetul stomatologic Dr. Hadiji Souhaiel va ofera solutii complete de stomatologie generala si de specialitate destinate rezolvarii problemelor dentare. Cabinetul nostru este dotat cu aparatură ultramodernă astfel putând fi asigurată o gama larga de servicii stomatologice: chirurgie orala, parodontologie, protetica dentara, estetica dentara, tratamente de canal-endodontie, terapie coronara, pedodontie, profilaxie, urgente dentare.

stomatologie-lugoj

Consultatia stomatologica reprezinta primul contact al pacientului cu medicul stomatolog, ocazie cu care medicul evalueaza starea sanatatii dentare a pacientului. In urma investigatiilor de natura radiologica si a examenului clinic, medicul stomatolog stabileste diagnosticul si variantele de tratament posibile.

Principalul motiv pentru care pacientii vin in cabinetul de medicina dentara este reprezentat de durerea dentara. Aceasta poate fi data de multe din problemele dentare care pot aparea in decursul vietii, de aceea cea mai buna masura impotriva aparitiei lor este preventia. Cea mai freventa problema cauzatoare de durere este caria dentara, afectiune care ataca substanta dentara si poate duce pana la extirparea pulpei dentare sau in unele cazuri chiar extractia dintilor. Caria trebuie reperata si stopata in stadii in care se poate remedia si reface arhitectura dintelui cu materiale estetice.

O carie banala, netratata la timp, poate crea probleme care sa necesite tratamente complexe, uneori costisitoare, inclusiv implanturi dentare. Programeaza-te acum la Hadiji Dent pentru o consultatie!

Cu medicul Dr. Hadiji Souhaiel veti putea discuta toate optiunile de tratament si sa va infruntati temerile. Pacientul nu trebuie sa se simta stanjenit si sa se astepte ca medicul stomatolog sa fie socat sau dezgustat de starea dintilor. Stomatologul inainte de a profesa a vazut diverse situatii, de aceea va incerca sa va prezinte onest starea dintilor si sa caute apoi un tratament adecvat.

Servicii

  • Urgente Stomatologice
  • Profilaxie
  • Chirurgie dento-alveolara
  • Odontoterapie
  • Endodontie
  • Protetica
  • Ortodontie
  • Estetica dentara
  • Implantologie