Stomatolog Odorheiu Secuiesc

Cabinet Stomatologie Odorheiu Secuiesc

Stomatolog Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Odorheiu Secuiesc: Cabinet Stomatologie Odorheiu Secuiesc.

Cabinet de Stomatologie

  Cabinetul de Stomatologie detine o gama variata de instrumentar, de maxima calitate ce vine in sprijinul medicului dar in acelasi timp, oferindu-i pacientului siguranta si confortul de care are nevoie. Stim ca timpul dvs este pretios de aceea respectam cu strictete programarile si avem flexibilitate in alegerea orelor de tratament.

 

  Estetica este foarte importanta atunci cand ne cream o prima impresie despre cineva. Felul in care arata, in care se prezinta, dar si felul in care vorbeste si zambeste o persoana este important. Asadar, a avea dinti curati, frumosi si sanatosi este dorinta tuturor dintre noi. Pentru asta, vizita periodica la un cabinet stomatologic nu trebuie ratata. La clinica de stomatologie  tratamentele dentare existente in oferta de servicii includ implantul dentar, coroanele dentare, estetica dentara, dar si montarea de aparate dentare pentru corectarea dintilor si serviciile de stomatologie generala.

 

  Serviciile noastre acopera toata gama de operatiuni dentare si suntem pregatiti pentru toate tipurile de interventii, atat simple cat si complexe. Pacientii nostri sunt in primul rand oameni si sunt tratati ca atare. Comunicarea medic - pacient este esentiala pentru noi, oferindu-va alternative de tratament stomatologic potrivite pentru dumneavoastra.

  Misiunea noastra este de a oferii tuturor pacientilor o gama de servicii stomatologice, adaptate intregii familii pentru a va ajuta sa va recapatati increderea si frumusetea zambetului dumneavoastra.

  Medicii nostri stomatologi folosesc tehnologie ultramoderna, instrumente si materiale de ultima ora pentru a va oferi tratamente stomatologice la standarde internationale.

Servicii

  • Albire Zoom
  • Implantologie
  • Protetica cad-cam
  • Radiologie dentara
  • Tratamente cu laser
  • Proteze dentare
  • Ortodontie

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00