Stomatolog Otopeni

Cabinet Stomatologic Happy Smile - Dr. Cotrut Gratiela

Stomatolog Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Otopeni: Cabinet Stomatologic Happy Smile - Dr. Cotrut Gratiela.

Daca te confrunti cu o durere dentara severa ai nevoie de un dentist specializat in urgente care sa te ajute sa rezolvi problema definitiv. Dentistul "de garda" poate vindeca dureri, o fata umflata sau hemoragie provocata de o extractie a unui dinte. Pentru urgente, puteti suna  la 0744 / 31 47 63

Va oferim excelenta in servicii clinice si in tehnologie stomatologica, tratamente rapide si de calitate, aparate ortodentice, lucrari dentare, implante dentare executate in timp scurt, totul intr-un mediu prietenesc si reconfortant.

Cabinetul nostru va ofera un tratament revolutionar in stomatologie, fara anestezie si fara durere cu SANDMAN FUTURA.

Clinica stomatologica si radiologie

Da-ti uitarii zgomotul si disconfortul produs de tratamentul clasic cu freza,precum si durerile produse de aceasta. Materialele folosite in clinica noastra sun de cea mai buna calitate-GC-Japonia, 3M-S.U.A, ceramica-IVOCLAR Germania.

In timpul cel mai scurt veti avea zambetul perfect. Veti fi tratati cu profesionalism intr-un cadru care nu va va face sa va simtiti nici o clipa intru-un cabinet. Echipa noastra are specialisti in Implantologie, Ortodontie, Chirurgie, Endodontie si chiar in tratarea copiilor de orice varsta-Pedodontie, coordonarea fiind asistata de cea care conduce, organizeaza si modernizeaza in permanenta clinica HAPPY SMILE,pentru a va asigura un tratament la cele mai inalte standarde.

 

 

  RESPECT PENTRU DINTII DVS.  
  Va ajutam sa va pastrati sanatatea dintilor pe tot parcursul vietii. Prevenirea este întotdeauna cea mai economica si confortabila modalitate de tratament. De aceea, am conceput programe personalizate de îngrijire preventiva a dintilor dvs., astfel încat sa va mentineti dintii sanatosi cat mai mult timp posibil.
clinica stomatologica

 

  RESPECT PENTRU TIMPUL DVS.  
  Vom dedica timpul necesar, în cursul primei dvs. vizite, pentru a afla care sunt nevoile dvs. si preferintele. Stim ca nimanui nu-i place sa astepte, si avem grija sa respectam ora de programare. Pentru pacientii înregistrati în clinica noastra, urgentele medicale sunt tratate preferential.
Va rugam sa ne contactati pentru detalii suplimentare sau pentru programari.
clinica stomatologica

 

  RESPECT PENTRU CONFORTUL DVS.  
 

Cei mai multi se tem de consultatia de la stomatolog. Cabinetul este astfel conceput încat sa elimine amintirile neplacute ale vizitelor la stomatolog. Va asiguram ca propriul dvs. confort se afla pe primul loc în prioritatile noastre.

Va oferim numeroase modalitati de relaxare, de la cromatica odihnitoare, pana la proceduri de anesteziere pentru eliminarea durerii si discutiile detaliate cu medicul stomatolog, pentru întelegerea etapelor de tratament care urmeaza sa vi se efectueze.

clinica stomatologica urgente radiologie

 

  RESPECT PENTRU BUGETUL DVS.  
 

Va vom vorbi în avans despre costul tratamentului si va vom informa în legatura cu orice optiune de tratament disponibila. Odata ce  aveti un plan de tratament, putem discuta diverse metode de tratament, potrivite pentru dvs.

clinica stomatologica otopeni

 

 RESPECT PENTRU SIGURANTA DVS.  
 

Clinica este echipata complet cu aparatura foarte moderna si sigura, sterilizarea echipamentelor noastre se face conform standardelor europene in vigoare.

Nu ezitati sa ne întrebati – vom fi bucurosi sa va oferim orice detalii doriti în legatura cu procedurile de siguranta personala, chiar înainte de a începe consultatia.

 

 otopeni urgenta stomatologica si radiologie

 

  PENTRU LUCRARI SE POATE FACE PLATA SI PRIN CREDIT  
  Va ajutam sa platiti lucrarile in rate prin intermediul cardurilor Avantaj de la Raiffeisen sau Credit Europe Bank. Pentru mai multe amanunte, intrebati direct la cabinet 
clinica stomatologica

Servicii

  • Profilaxie
  • Odontologie
  • Parodontologie
  • Endodontie
  • Chirurgie
  • Implantologie si Protetica pe implant
  • Pedodontie
  • Protetica Dentara
  • Radiologie