Stomatolog Piatra Neamt

Cabinet Stomatologic Piatra Neamt - Dr. Magda Toma

Stomatolog Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Piatra Neamt: Cabinet Stomatologic Piatra Neamt - Dr. Magda Toma.

cabinet stomatologie piatra neamt

Despre Noi

Sanatatea se vede si prin zambet !

detartraj periaj profesional piatra neamtLa CMI Dr. Magda Toma veti beneficia de servicii stomatologice de calitate pentru imbunatatirea si mentinerea sanatatii dintilor dumneavostra:  tratamente ortodontice, tratamente parodontale, estetica dentara, profilaxie, tratamentul carieri dentare etc. Pentru a obtine un zambet frumos, stralucitor si fara carii sau alte probleme orale, este necesar a vizita medicul stomatolog de cel putin de doua ori pe an.

Terapia dentara se refera la repararea efectelor datorate cariei dentare, a traumelor si a diverselor afectiuni ale cavitatii bucale. Printre procedurile specifice de tratament se numara obturatiile cu materiale compozite (plombele) si terapia canalului radicular (indepartarea tesutului infectat din canalul radicular).
consultatii tratamente stomatologice piatra neamt

Protetica dentara: lipsa unui dinte sau a unui grup de dinti lasa un loc liber pe arcada si poate produce tulburari fizionomice, fonetice si masticatorii, tulburari ce pot determina afectiuni parodontale, articulare sau digestive. Cand un dinte are o distructie carioasa prea mare, atunci el necesita acoperit cu o coroana dentara pentru a putea rezista in continuare la presiunea masticatorie. Daca dintele nu poate fi salvat si este extras, spatiul lipsa poate fi completat fie printr-o lucrare protetica, punte dentara pe care noi o putem realiza in mod clasic sau prin intermediul tehnologiei computerizate CAD-CAM, fie cu ajutorul unui implant dentar.

Coroanele si puntile dentare sunt lucrari protetice fixe. Daca numarul de dinti pierduti este mare, se confectioneaza o proteza dentara care trebuie îndepartata zilnic pentru igienizare.

Chirurgia aveolo-dentara presupune efectuarea unor manopere incepand cu extractia dentara si continuand cu manopere mai complicate cum ar fi: rezectia apicala (extirparea granuloamelor dentare), odontectomia (extractia unui dinte intraosos, care nu a erupt normal), chistectomia (indepartarea chisturilor dentare), regularizarea creastei alveolare, remodelarea danturii prin implanturi dentare, tratamentul afectiunilor dento-parodontale. Toate interventiile chirurgicale se realizeaza sub anestezie locala, permitand efectuarea acestora fara durere. 

Estetica dentara iti reda frumusetea zambetului pe termen lung, prin tehnici moderne ce corecteaza detaliile estetice ale acestuia. Aceasta specializare se adreseaza pacientilor care isi doresc sa corecteze o imperfectiune a zambetului

Servicii stomatologice

  • Terapie dentara
  • Protetica dentara
  • Chirurgie alveolo-dentara
  • Estetica dentara: fatete portelan sau compozit

Galerie foto