Stomatolog Piatra Neamt

Cabinet Stomatologic Dr. Taranu Simona

Stomatolog Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Piatra Neamt: Cabinet Stomatologic Dr. Taranu Simona.

Daca sunteti in cautarea unui cabinet stomatologic unde sa fiti primiti cu zambetul pe buze, unde sa fiti sigur ca investitia in sanatate va fi o investitie buna, atunci sunteti in locul potrivit!
Noi va vom face sa uitati de fobia mersului la cabinetul stomatologic.

CALITATE

- Stiinta si tehnologia in stomatologie, ca si in celelalte domenii evolueaza rapid, de aceea metodele de tratament s-au inbunatatit si au crescut foarte mult calitativ.

- Astazi se pune accent mare pe estetica dentara, capitol foarte important in tratamentul dentar, iar noile tehnici ajuta foarte mult medicul stomatolog sa obtina rezultate remarcabile pentru pacient.

- Suntem permanent preocupati de inbunatatirea serviciilor si dorim sa oferim pacientilor tratamente de inalta calitate cu tehnologie de ultima generatie.

SIGURANTA

- Sterilizarea in cabinetul stomatologic Dr. Taranu Simona se face in conformitate cu standardele europene in vigoare.

- Pe parcursul sterilizarii sunt afisati paremetri, timpul si rezultatul acesteia, asigurand astfel o forma optima de sterilizare si eliminand riscul transmiterii bolilor infectioase.

- Principala noastra preocupare este sa eliminam toate riscurile referitoare la infectare si sa asiguram tratamente in conditii maxime de igiena.

- Fiecare set de truse este ambalat separat, in pungi sterile care se desfac in fata pacientului, pentru a garanta siguranta acestuia.

NU EZITATI SA CERETI DETALII DESPRE STERILIZARE IN CABINETUL NOSTRU DENTAR! 

INCREDERE

Ne dorim sa castigam incredea clientilor nostri, de la varstele cele mai mici la cele mari.

Galerie foto