Stomatolog Pitesti

Medical Tours Company

Stomatolog Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Pitesti: Medical Tours Company.

Medical Tours Company
Clinica stomatologica Pitesti
0730.030.400 / 0348.457.046

  cabinet stomatologie pitestiMedical Tours Company este o clinica stomatologica romano-franceza din Pitesti specializata pe toata gama de servicii stomatologice, reprezentand un punct de referinta atat pe piata interna, cat si pentru cea externa. Reprezentata de o echipa tanara si devotata calitatii si profesionalismului, MTC a devenit lider in Romania in domeniul turismului dentar. Obiectivul nostru principal este imbinarea tratamentelor stomatologice profesioniste, de cea mai inalta calitate, cu programe de profilaxie, pentru a va putea garanta pe termen lung mentinerea sanatatii orale. Iar pentru a le oferi pacientilor nostri cele mai eficiente si profesioniste servicii, investim constant atat in dotarile tehnice ale clinicii, cat si in pregatirea personalului, care participa periodic la cursuri de specializare.

  La Medical Tours Company intelegem importanta realizarii tratamentelor intr-un timp cat mai scurt, de aceea veti beneficia de serviciile unei echipe cu experienta indelungata, dar si de o tehnologie avansata:

Aparatura si materiale de ultima generatie: 8 unituri de stomatologie si 3 sali de sterilizare; tehnologie computerizata CAD-CAM, cu ajutorul careia putem oferi o fiabilitate deosebita si o estetica remarcabila, datorita materialelor performante folosite; tratamente stomatologice sub microscop

Stomatologie fara durere: tehnologie si metode centrate pe indepartarea stresului si a durerii

Propriul laborator de tehnica dentara, acreditat de Amann Girrbah, lider european in produse de tehnica dentara

Implanturi dentare de ultima generatie si toata gama de chirurgie adiacenta; specialisti implantologi francezi

- Aparatura de radiologie Morita, cu un nivel redus de expunere la radiatii

Servicii de Customer Care, recall si follow-up

Profilaxie (igienizare profesionala - detartraj, Airflow, periaj profesional, fluorizare, sigilare, pachete profesionale de igiena dentara etc.)

Servicii

 Oferim o gama extinsa de servicii, de la profilaxie la terapie si estetica, implantologie, protetica, dar si pedodontie sau ortodontie, inclusiv tratamente complexe si revolutionare de genul "Dinti intr-o zi", care le ofera pacientilor posibilitatea de a pleca acasa cu o dantura fixa intr-o singura zi.

 • Consultatie
 • Profilaxie
 • Estetica
 • Terapie
 • Endodontie
 • Protetica
 • Parodontologie
 • Implantologie
 • Dinti intr-o zi
 • Radiologie
 • Laborator de tehnica dentara propriu

Oferte speciale

17 Noiembrie 2017, 09:00 - 24:00

cabinet stomatologie pitesti

 

Galerie foto