Stomatolog Ploiesti

Consultatii Implanturi Dentare Ploiesti

Stomatolog Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Ploiesti: Consultatii Implanturi Dentare Ploiesti.

In cadrul activitatii acestui cabinet stomatologic intra toata gama de servicii stomatologice profesionale: Endodontie, Odontologie, Protetica, Chirurgie Dento-Alveolara, Implanturi Dentare, Parodontologie, Pedodontie si Estetica dentara. Acest cabinet stomatologic dispune de aparatura medicala moderna, sala de asteptare cu televizor. Personalul medical ce deserveste acest cabinet tomatologic este la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie de serviciile noastre si va raspundem la orice intrebare.

Tratamentul dentar de calitate, realizat in cadrul acestui cabinet stomatologic, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne este solutia unei danturi frumoase si sanatoase. De aceea la acest cabinet stomatologic , dr. Oana Grigorescu tine pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu. Interventii speciale, de natura tratamentului prin implant dentar, sunt realizate in cadrul acestui cabinet stomatologic de catre dr Oana Grigorescu la cele mai inalte standarde de calitate.
La acest cabinet stomatologic in Ploiesti , dr. Oana Grigorescu va evalua imediat starea sanatatii dumneavoastra dentare si veti discuta impreuna despre variantele de tratament, despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai redus a problemelor aparute.
Atmosfera prietenoasa si profesionalismul medicului vor face ca timpul petrecut in acest cabinet stomatologic sa treaca in mod placut.
Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, respectam cu strictete orele de programare la acest cabinet stomatologic si in acelasi timp ne adaptam eventualelor situatii care pot aparea in programul dumneavoastra, asigurand reprogramarea in timp util.

Servicii

● Implantologie

        Implantologia este specialitate chirurgicala a carei menire este inlocuirea dintilor lipsa sau afectati de carii, accidente sau boala paradontala. Datorita progreselor tot mai rapide in practica medicala si in tehnica dentara, ne putem imbunatati radical atat sanatatea, cat si viata sociala, prin imbunatatirea sau chiar refacerea danturii noastre. Inlocuirea dintilor pierduti nu este doar o problema medicala sau de igiena ci si un mod de a ne recastiga increderea in noi si mai ales, de a ne elibera de complexe in relatiile cu cei din jur. De aceea, implantologia a devenit una dintre cele mai pretuite proceduri stomatologice. Daca ne nastem cu o dentitie provizorie, asa zisii dinti de lapte, ca dupa aceea sa capatam dentitia definitiva, pe care rareori reusim sa o pastram intacta, iata ca implantologia ne mai ofera o sansa de a pastra un zambet vesnic tanar.

● Estetica dentara

     Estetica Dentara  este o specialitate stomatologica dedicata infrumusetarii zambetului dumneavoastra.Cu totii ne dorim sa aratam mai bine, poate mai tineri decat suntem si cu siguranta, mai relaxati atunci cand radem de o gluma buna. Cu ajutorul medicului stomatolog puteti sa zambiti din nou si astfel sa va schimbati viata sociala.Estetica dentara va ofera ocazia de a zambi din nou fara frica, de a participa la un interviu pentru o noua slujba sau de ce nu, pentru a incepe o noua viata. Aceasta procedura este dedicata celor care vor sa redescopere placerea unui zambet perfect si a unei vieti sociale fara cusur.

● Consultatie

● Chirurgie

● Endodontie

● Odontoterapie

● Parodontologie

● Pedodontie

● Profilaxie

● Protetica

● Radiologie dentara

Galerie foto