Stomatolog Satu Mare

Implanturi Dentare Stomatologie Satu Mare

Stomatolog Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Satu Mare: Implanturi Dentare Stomatologie Satu Mare.

 

Despre Noi

 stomatolog satu mareCabinetul nostru, dotat cu aparatura moderna de ultima generatie, va ofera servicii complexe de medicina dentara. Aici puteti beneficia de manopere de preventie a cariei dentare si bolii parodontale, tratamente restaurative, lucrari protetice diverse, implante dentare, lucrari pe implante si tratamente de chirurgie orala.

 Sanatatea pacientilor nostri este foarte importanta pentru noi, astfel ca activitatea de sterilizare a instrumentarului se face cu aparatura performanta, utilizand turbina si piesa cot sterilizata individual pentru fiecare pacient. Va asiguram calitatea serviciilor medicale oferite si confortul dumneavoastra in timpul tratamentului.

cabinet stomatologie satu mareConsultatia stomatologica reprezinta primul contact al pacientului cu medicul stomatolog, ocazie cu care medicul evalueaza starea sanatatii dentare a pacientului. In urma investigatiilor de natura radiologica si a examenului clinic, medicul stomatolog stabileste diagnosticul si variantele de tratament posibile. Etapizarea cronologica a tratamentelor stomatologice si costurile asociate procedurilor terapeutice se concretizeaza in planul de tratament, agreat impreuna cu pacientul. Acesta ofera posibilitatea pacientului pe intreg parcursul tratamentului stomatologic sa urmareasca indeaproape evolutia tratamentului si etapele ramase pana la final.

  Tratamentul de albire dentara este una din metodele folosite in estetica dentara pentru a imbunatati aspectul danturii. Albirea este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cand pacientul doreste acest lucru.
  Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt. Cu timpul, anumite substante colorate (din cafea, ceai, vin rosu) patrund prin smalt si se impregneaza in dentina, de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj. Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva.

Despre Noi

  • Consultatii
  • Stomatologie generala
  • Implantologie si chirurgie orala
  • Protetica
  • Estetica dentara
  • Endodontie
  • Tratament cu lumina polarizata pt. boala parodontala
  • Pedodontie si Ortodontie

Galerie foto