Stomatolog Simleu Silvaniei

Tratamente Dentare Stomatolog Simleu Silvaniei

Stomatolog Simleu Silvaniei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Simleu Silvaniei: Tratamente Dentare Stomatolog Simleu Silvaniei.

  La baza unui zambet stralucitor si sanatos pe toata durata vietii sta o igiena orala corecta. Si in cazul adultilor, cariile si parodontopatiile pot cauza probleme grave. Este important ca pe tot timpul vietii sa respectati aceste reguli:
  Periajul dintilor de cel putin doua ori pe zi cu o pasta de dinti fluorurata, pentru a indeparta placa bacteriana – pelicula aderenta ce se formeaza pe dinti, cauza principala a cariilor dentare.
  Folosirea zilnica a atei dentare pentru curatarea placii bacteriene dintre dinti si de sub jonctiunea dentogingivala, inainte sa devina tartru. Daca se formeaza tartrul, acesta poate fi curatat numai prin periaj profesional.
  Limitarea consumului de dulciuri si alimente pe baza de amidon, in special a alimentelor lipicioase. Cu cat luati mai multe gustari intre mese, cu atat dati mai multe sanse acizilor produsi de placa bacteriana sa atace smaltul dintilor.
  O alimentatie corecta, pe langa faptul ca este importanta pentru sanatatea dumneavoastra generala, este necesara si pentru a avea dinti si gingii sanatoase. Printr-o alimentatie echilibrata, asigurati tesutului gingival si dintilor nutrimentele si mineralele esentiale de care au nevoie pentru a lupta impotriva infectiilor ce stau la originea parodontopatiilor. In plus, alimentele dure si bogate in fibre, ca fructele si legumele, ajuta la curatarea dintilor si gingiilor. Alimentele moi, lipicioase, se acumuleaza in santurile de pe suprafata ocluzala si intre dinti, producand placa bacteriana.

Servicii

Cabinetul are dotari de ultima ora si un design modern. Serviciile de care pot beneficia pacientii ce trec pragul noului cabinet sunt urmatoarele:

  • tratamentul cariilor simple sau complicate,
  • extractii,
  • detartraj profesional cu produse de ultima ora,
  • lucrari protetice,
  • profilaxie,
  • tratamente stomatologice pentru copii etc.

Galerie foto