Stomatolog Slobozia

Implanturi Dentare Stomatologie Slobozia

Stomatolog Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Slobozia: Implanturi Dentare Stomatologie Slobozia.

Zambetul este o arta si poate fi considerat cartea dumneavoastra de vizita. De aceea presupune sa aveti in primul rand dinti frumosi si sanatosi.  Noi suntem o echipa-familie de profesionisti respectiv medic-tehnician dentar, care va poate ajuta sa va regasiti zambetul dorit (implantologie dentara, protetica - lucrari din portelan, cosmetica dentara, terapie prin laser, tehnica dentara).Cabinetul nostru  detine o gama variata de instrumentar, de maxima calitate ce vine in sprijinul medicului dar in acelasi timp, oferindu-i pacientului siguranta si confortul de care are nevoie. Stim ca timpul dvs este pretios de aceea respectam cu strictete programarile si avem flexibilitate in alegerea orelor de tratament.

Servicii

● Implantologie

        Implantologia este specialitate chirurgicala a carei menire este inlocuirea dintilor lipsa sau afectati de carii, accidente sau boala paradontala. Datorita progreselor tot mai rapide in practica medicala si in tehnica dentara, ne putem imbunatati radical atat sanatatea, cat si viata sociala, prin imbunatatirea sau chiar refacerea danturii noastre. Inlocuirea dintilor pierduti nu este doar o problema medicala sau de igiena ci si un mod de a ne recastiga increderea in noi si mai ales, de a ne elibera de complexe in relatiile cu cei din jur. De aceea, implantologia a devenit una dintre cele mai pretuite proceduri stomatologice. Daca ne nastem cu o dentitie provizorie, asa zisii dinti de lapte, ca dupa aceea sa capatam dentitia definitiva, pe care rareori reusim sa o pastram intacta, iata ca implantologia ne mai ofera o sansa de a pastra un zambet vesnic tanar.

● Estetica dentara

     Estetica Dentara  este o specialitate stomatologica dedicata infrumusetarii zambetului dumneavoastra.Cu totii ne dorim sa aratam mai bine, poate mai tineri decat suntem si cu siguranta, mai relaxati atunci cand radem de o gluma buna. Cu ajutorul medicului stomatolog puteti sa zambiti din nou si astfel sa va schimbati viata sociala.Estetica dentara va ofera ocazia de a zambi din nou fara frica, de a participa la un interviu pentru o noua slujba sau de ce nu, pentru a incepe o noua viata. Aceasta procedura este dedicata celor care vor sa redescopere placerea unui zambet perfect si a unei vieti sociale fara cusur.

● Consultatie

● Chirurgie

● Endodontie

● Odontoterapie

● Parodontologie

● Pedodontie

● Profilaxie

● Protetica

● Radiologie dentara

Galerie foto