Stomatolog Suceava

Cabinet Stomatologic Suceava

Stomatolog Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Suceava: Cabinet Stomatologic Suceava.Despre Noi

  Cabinet stomatologic SuceavaIn cabinetul nostru prestam servicii de stomatologie complete, adresandu-ne tuturor grupelor de varsta. Serviciile stomatologice sunt asigurate de medic primar cu experienta in domeniu, acoperind toata plaja de patologie. Medicul urmareste riguros standardele medicale pentru a oferi servicii profesionale de stomatologie si a imbunatati continuu calitatea serviciilor oferite. Materialele si instrumentele folosite, de ultima generatie, corespund standardelor internationale, consumabilele sunt de unica folosinta, sterilizare si igiena conform normelor UE.

  cabinet stomatologic suceavaAstfel, copiii beneficiaza de tratamente conservatoare, preventive, iar adultii au la dispozitie toata gama de tratamente curative si preventive, incluzand cosmetica dentara (albire cu sisteme ultra performante), tratamentul cariilor si tratamente protetice.Pentru a obtine mai multe informatii despre achizitionarea de abonamente stomatologice, va rugam sa ne contactati.Atmosfera este prietenoasa si relaxanta. Obiectivul principal al Dr. Costea Ioan este asigurarea unui status dentar perfect, acest lucru realizandu-se prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic si tratament stomatologic.

  In cabinetul nostru va intampina o atmosfera prietenoasa, placuta si relaxanta pe toata durata tratamentului stomatologic. Noi te facem sa zambesti cu incredere! Echipa noastra se va stradui sa efectueze cele mai potrivite lucrari, intr-o ambianta cat mai placuta, astfel incat la final sa obtineti zambetul mult visat.

Servicii

  • Endodontie
  • Protetica dentara
  • Chirurgie stomatologica
  • Igiena si estetica dentara
  • Lucrari protetice
  • Tratamente cu lumina polarizata ptr parodontoza
  • Tarife accesibile

Galerie foto