Stomatolog Targu Jiu

Consultatii Implanturi Dentare Targu Jiu

Stomatolog Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Targu Jiu: Consultatii Implanturi Dentare Targu Jiu.

Am creat un mediu de lucru valoros pentru fiecare individualitate. Incurajam, recunoastem si rasplatim inalta performanta, lucrul in echipa si asumarea responsabilitatii. Colaboram cu o echipa de profesionisti include specialisti din toate specialitatile dentare: stomatologie generala, estetica dentara, chirurgie orala si maxilo-faciala, ortodontie, endodontie, stomatologie pediatrica si parodontologie.

Aparatura/Materiale:

    Datorita preocuparii permanente si a dorintei de perfectionare, personalul cabinetului nostru este intotdeauna la curent cu noile tehnici, materiale si metode de tratament prin participarea continua la congrese si manifestari stiintifice. Fiecare tratament si tehnica utilizata in clinica se desfasoara dupa o conduita riguroasa de igiena iar dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, permitand tratamente medicale si estetice de o inalta calitate.

Servicii

● Consultatie

● Chirurgie

● Endodontie

● Odontoterapie

● Parodontologie

● Implantologie

● Estetica Dentara

● Pedodontie

● Profilaxie

● Protetica

● Radiologie dentara

Galerie foto