Stomatolog Timisoara

Implanturi Dentare Stomatologie Timisoara

Stomatolog Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Timisoara: Implanturi Dentare Stomatologie Timisoara.

Noi suntem Team Dental Clinic, echipa in care gasesti cate un profesionist care sa te ajute atunci cand ai o problema dentara! Zilnic, ne desfasuram activitatea intr-o clinica moderna, alaturi de oameni profesionisti dar in acelasi timp, prietenosi.Avand specialisti pentru fiecare ramura, iti putem oferi o gama completa de servicii stomatologice de inalta calitate.In continuare iti prezentam clinica, pentru ca tu sa ne cunosti mai bine:

Totul a plecat de la un vis frumos, acela de a lucra in echipa alaturi de profesionisti.Doctorul Vasile Caia, fondatorul clinicii si-a alaturat alti medici specializati, fiecare pe domeniul lui.Astfel a luat nastere Team Dental Clinic.In prezent suntem o echipa numeroasa, cu oameni bine pregatiti si pasionati de ceea ce fac.Dispunem de 5 cabinete, radiologie, digitala, 2 sali de asteptate, o sala de curs si birouri de management, aparatura cu care lucram fiind de asemenea moderna, acest lucru permitandu-ne sa oferim servicii de cea mai buna calitate.

Servicii

● Implantologie

        Implantologia este specialitate chirurgicala a carei menire este inlocuirea dintilor lipsa sau afectati de carii, accidente sau boala paradontala. Datorita progreselor tot mai rapide in practica medicala si in tehnica dentara, ne putem imbunatati radical atat sanatatea, cat si viata sociala, prin imbunatatirea sau chiar refacerea danturii noastre. Inlocuirea dintilor pierduti nu este doar o problema medicala sau de igiena ci si un mod de a ne recastiga increderea in noi si mai ales, de a ne elibera de complexe in relatiile cu cei din jur. De aceea, implantologia a devenit una dintre cele mai pretuite proceduri stomatologice. Daca ne nastem cu o dentitie provizorie, asa zisii dinti de lapte, ca dupa aceea sa capatam dentitia definitiva, pe care rareori reusim sa o pastram intacta, iata ca implantologia ne mai ofera o sansa de a pastra un zambet vesnic tanar.

● Estetica dentara

     Estetica Dentara  este o specialitate stomatologica dedicata infrumusetarii zambetului dumneavoastra.Cu totii ne dorim sa aratam mai bine, poate mai tineri decat suntem si cu siguranta, mai relaxati atunci cand radem de o gluma buna. Cu ajutorul medicului stomatolog puteti sa zambiti din nou si astfel sa va schimbati viata sociala.Estetica dentara va ofera ocazia de a zambi din nou fara frica, de a participa la un interviu pentru o noua slujba sau de ce nu, pentru a incepe o noua viata. Aceasta procedura este dedicata celor care vor sa redescopere placerea unui zambet perfect si a unei vieti sociale fara cusur.

● Consultatie

● Chirurgie

● Endodontie

● Odontoterapie

● Parodontologie

● Pedodontie

● Profilaxie

● Protetica

● Radiologie dentara

 

Galerie foto