Stomatolog Vulcan

Cabinet stomatologic Vulcan - CLINICA DENTARA DR.MIERLOIU

Stomatolog Vulcan reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Stomatolog Vulcan: Cabinet stomatologic Vulcan - CLINICA DENTARA DR.MIERLOIU.

stomatolog vulcan

Despre Noi

clinica-stomatologica-vulcan

cabinet stomatologie vulcan

Cabinet Stomatologic Dr. Mierloiu Sergiu Laurentiu ofera servicii de stomatologie generala si ortodontie, protetica dentara, implantologie, chirurgie dento-alveolara, precum si servicii de radiologie dentara digitala (radiologie retroalveolara, teleradiografie de profil, OPT - ortopantomografie, radiografie bitewing).

Cu experienta in stomatologie generala, medic primar in Stomatologie Generala si Ortodontie, Dr. Mierloiu Sergiu Laurentiu va ofera servicii si consultatii stomatologice de cea mai inalta calitate, realizate cu profesionalism si responsabilitate.

Cabinet Stomatologic Dr. Mierloiu Sergiu Laurentiu isi asteapta pacientii cu servicii de stomatologie generala, stomatologie pediatrica, ortodontie, implantologie, chirurgie dento-alveolara.

Stomatologia pediatrica cuprinde si tratamente profilactice (fluorizari, sigilari,indrumari privind periajul dentar) deoarece prevenirea cariilor este la fel de importanta ca si tratarea lor. Anumite afectiuni ale dintilor de lapte provoaca tulburari in dezvoltarea dintilor definitivi; de aceea este foarte important sa se acorde aceeasi atentie si tratarii dintilor de lapte, pentru ca de sanatatea lor depinde dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a arcadelor dentare permanente.

Lipsa unui dinte poate duce la pierderea altor dinti, din cauza atrofierii osului si retractiei gingivale. Implantul dentar previne toate aceste neplaceri, completand perfect locul ramas liber in urma unei extractii. O carie netratata la timp poate distruge vitalitatea dintelui. Cazurile cu evolutie avansata necesita tratamente de canal si obturatii, proceduri care fac diferenta intre salvarea dintelui si compromiterea totala a acestuia. Fa-ti acum o programare la medicul stomatolog!

Cand avem o dantura frumoasa si sanatoasa, in primul rand ne simtim noi mai bine. Avem mai multa incredere si curaj de a vorbi cu ceilalti! Insa pentru aceasta e mai mult decat necesar sa ne ingrijim. Pentru o ingrijire corecta conteaza atat pasta, dar si tehnica de periaj.

O ingrijire completa a danturii necesita mai mult decat un periaj dimineata si seara. Alegerea corecta periutei si a pastei de dinti, folosirea zilnica a atei dentare, precum si doua vizite pe an la stomatolog iti garanteaza un zambet sanatos!

Servicii

  • Stomatologie generala
  • Stomatologie pediatrica
  • Protetica dentara
  • Ortodontie
  • Chirurgie dento-alveolara
  • Consultatii stomatologice
  • Implantologie
  • Tratamente odontale la copii

Radiografii dentare digitale: radiologie retroalveolara, teleradiografie de profil, OPT - ortopantomografie, radiografie bitewing

Galerie foto