8 lucruri despre pasta de dinti

8 lucruri despre pasta de dinti

2_09Totul tine de cantitatea de fluor

Sunt multe ingrediente in pasta de dinti dar indiferent de nevoile tale individuale igiena dentara subliniaza ca cel mai important este fluorul. Chiar si in zonele cu apa bogata in fluor se recomanda pasta de dinti cu fluor.

Uita-te pentru pasta de dinti aprobata de specialisti

In timp ce incerci sa salvezi niste bani cu o pasta de dinti mai ieftina poti face ceva ineficient si sa cumperi un produs care sa iti faca rau. Trebuie sa te uiti mereu dupa pasta de dinti recomandata.

Pasta de dinti petru albire functioneaza intr-o oarecare masura

Sunt multe produse care promit albrea dintilor dar nu au niciun efect. Pasta pentru albire ca oricare alta pasta depinde de calitate. Unele dintre acestea contin particule abrazive pentru curatarea dintilor. Forma particulelor este modificata in asa fel incat sa curete mai bine dintii.

3_03Cu cat mai putin cu atat mai bine

Indiferent ce vezi in reclama o periuta plina de pasta de dinti nu va fi cu nimic mai buna decat una cu mai putina pasta.  Ai nevoie doar de o cantitate cat un bob de mzare si in felul acesta eviti sa inghiti prea multa pasta.

Pasta organica e la fel de buna ca cea normala

Daca vrei sa folosesti produse naturiste poti folosi pasta de dinti organica alternativa brandurilor comerciale. Si aceasta contine fluor.

Ce e in pasta ta te poate surprinde

Poate nu recunosti toate denumirile de pe tubul tau, dar ingrediente ca “detergent” si “soda” se intalnesc in multe paste de dinti. Unele paste de dinti contin metale in suspensie, guma, cauciuc, sulfat de sodiu.

Pasta sau gel ambele fac acelasi lucru

Poate ai auzit ca unul lucreaza mai bine decat celalalt dar expertii spun ca nu este nicio diferenta.