Cabinet stomatologic timisoara

Cabinet stomatologic timisoara

1Team Dental Clinic este o clinica stomatologica din Timisoara. Cabinetul poate fi gasit pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, de Luni pana Vineri de la ora 9 pana la ora 21 si Sambata intre orele 10-14. De asemenea va puteti face programari la unul din numerele de telefon  0256478011 si 0737028980 sau la adresa de mail [email protected].

Cabnetul stomatologic din Timisoara ofera si servicii de turism dentar. Din momentul in care incepi tratamentul la Team Dental Care, managerul in turism dentar se va asigura ca nu mai trebuie sa iti faci griji in materie de organizare. Vei primii informatii si te va ajuta cu programarile, cazarea, biletul de avion, vizitarea obiectivelor turistice si iti va asigura o vacanta reusita.

Atunci cand apelezi la Team Dental Clinic trebuie sa iei in calcul si vizitarea orasului Timisoara, un oras cu o vasta cultura si o istorie bogata, care candideaza la statutul de Capitala Culturala in anul 2021.

Povestea Dental Clinic a inceput cu un vis frumos, cu dorinta Doctorului Vasile Caia de a lucra in echipa cu profesionisti. Doctorul Vasile Caia este fondatorul clinicii si lucreaza impreuna cu alti medici specializati pe domenii. Asa a luat nastere Team Dental Clinic, fiind in prezent reprezentata de o echipa numeroasa cu medici profesionisti dedicati meseriei lor si pasionati de ceea ce fac.

2_20Echipa Dental Clinic isi desfasoara activitatea intr-o clinica moderna, alaturi de oameni profesionisti, dar  si prietenosi. Existad specialist pentru fiecare ramura clinica Team Dental Clinic din Timisoara iti ofera o gama completa de servicii stomatologice de inalta calitate.

Printre servicii se numara:

Implantologia: specialitate chirurgicala realizata in scopul de a inlocui dintii lipsa sau afectati de carii, accidente sau paradontoza.

Protetica dentara: specialtatea stomatologica ce se ocupa cu inlocuirea dintilor lipsa cu dinti artificiali. Este o ramura de o mare importanta atat din punct de vedere morfologic cat si estetic.

Estetica dentara: este o specialitate stomatologica dedicata infrumusetarii zambetului.

Endodontie: specialitatea stomatologica care urmareste tratarea afectiunilor pulpei dentare, adica a nervului si a ligamentelor care se afla in interiorul dintelui.

Ortodontie: specialitate stomatologica realizata in scopul corectarii pozitiei dintilor pe arcadele dentare si a anomaliilor stomatologice ca dinti inghesuiti, dinti cu spatii, lipsa sau surplusul de dinti.

Parodontologia: este o specialitate stomatologica care trateaza afectiunile care distrug tesuturile ce mentin dintii la locul lor.