Cabinete Stomatologice

Cabinete Stomatologice

Cabinetele stomatologice sunt deschise pentru a oferi pacientilor un numar cat mai mare de servicii stomatologice de calitate. Pentru ca un cabinet stomatologic sa intre pe lista de optiuni trebuie ca acesta sa reuneasca aspecte de baza cum ar fi o echipa prfesionista de medici si asistente, un cabinet elegant situat intr-o zona accesibila, un cabinet in care se pastreaza normele de igiena etc.

Cabinetele stomtologice incearca sa asigure pecientilor si un microclimat relaxant astfel incat, acestia intr-o ambianata placuta a se poata simt ajutati in problemele  dentare si imbunatatirea sanatatii.

Pintre cele mai comune servicii intalnite intr-un cabinet stomatologic se numara reparearea si resturarea dentara (plombe, coronite), dar si servicii specializate cum ar fi endodontie, protetica dentara, pradontologie, odonoterapie, estetica dentara etc.

Personalul din cabinetul stomatologic trebuie sa actioneze cu profesionalism, promptitudine, seriozitate si sa ofere servici de inalta calitate.

Pe langa aceste servicii sunt stomatologi care au pus accent si pe aspectul cabinetului stomatologic. Ma jos se afla o lista cu cele mai cool cabinete stomatologice in functie de ambientul in care se desfasoara activitatea.

Exista restaurate Hello Ktty, hoteluri, spitale, de ce nu ar fi si cabinet stomatologic Hello Kitty? Pentru cei care s-au saturat de mediul comun dintr-un cabinet stomatologic standard, cabinetul stomatologic Hello Kitty din Japonia le sta la dispozitie.

7_400 

Este bine sa fi rege! La Royal Dent Bucuresto fiecare este tratat regeste! Sau.. poate nu complet, dar dintii sunt tratati cu profesionalism intr-un decor care ar face-o pe Maria Antoaneta sa se simta ca acasa. Desenat de Ezzo, cabinetul stomatologic Royal Dent ii intampina pe pacienti cu o schema de culori  pretioase si cu imprimeuri vintage.

2_400

In amintirea trecutului, un cabinet stomatologic din Arkansas seamana cu o statie de servire din 1950. Medicul stomatolog David Myers a construit moila manual .

9_400

 

Ar putea parea o mare clinica. In realitate cabinetul acesta este instalatia Colgate la Muzeul din Los Ninos desenat de Geoff Sowrey.

4_400_01

Cabinetul stomatologic Children’s  Dental Care este un cabinet stomatologic pentru copii.  Design-ul a fost conceput special pentru copii avand desene si suprafete imprimate reprezentand scene din jungla.

5_400