Stomatologie preturi

Stomatologie preturi

2_19Inainte de a face un tratament stomatologic, pacientul se intereseaza de costul material pe care acesta il implica. Rivind lucrurile din acest punct de vedere vom intocmi o lista cu principalele tratamente dentare si preturile orientative ale acestora.

Trebuie mentionat faptul ca preturile sunt variante in functie de zona in care se afla cabinetul, de dotarile cabinetului, de prestigiul si experianta echipei sau medicului, de materialele si tehnicile folosite. Putet gasi cabinete care ofera cele mai mici preturi si cabinete care ofera cele mai mari preturi.

Dar, chiar daca problemele de sanatate orala exista sau doriti sa le preveniti nu pretul ar trebui sa fie primu criteriu. In acest sens clinicile si cabinetele stomatologice au conceput diverse solutii care sa scape pacienti de batai de cap si sa determine pacientul sa apeleze la servicii.

Datorita statusului economic delicat la nivel national mjoritatea cabineteor ofera posibilitatea unui sistem de plata in rate fixe, prin parteneriate cu diverse banci. Astfel pacientul poate beneficia de servicii medicale stomatologice fara a dispune pe loc de suma de bani.

3_12Numeroase compaii ofera personalului pachete de servici medicale, fitness sau infrumusetare  gratuit in baza contractului individual de munca. Clinicile dentare au observat acest lucru ca pe o oprtunitate de a isi imbogati numarul de pacienti si au introdus abonamete stomatologice anuale care contin combinatii de proceduri si tratmente care sa satisfaca nevoile tuturor pacientilor.

In afara de agajatii companiilor private de abonamente se bucura si ceilalti pacienti cu ajutorul abonamentelor familiale adresate tuturor membrilor unei familii inclusiv copiilor.

Promotiile fac si ele parte din rutina deci nu mai este anormal sa beneficiati de o reducere de pret pe loc, mai ales daca sunteti client fidel. Daca doriti preturi accesibile pentru servicii dentare puteti apela la vouchere care sunt disonibile in general pe site-ul cabinetului stomatologic sau pe site-urile cu reduceri.

Serviciile stomatologice au iesit de sub finantarea sitemului national de asigurari de sanatate, puteti opta pentru o asigurare de sanatate privata care sa includa decontare tratameteor stomatlogice, iar conditiile le puteti stabil cu firma de asigurari.